Scroll Top
Jubileumconcert 2023
Eensgezindheid: 115 Jaar Jong en Trots

Eensgezindheid: 115 Jaar Jong en Trots! We vieren een prachtige mijlpaal en zijn daar oprecht trots op. Dit jaar hebben we er iets bijzonders van gemaakt. Onze leden hebben genoten van een fantastisch muziekweekend, met zowel repetities als veel plezier en gezelligheid. Het hoogtepunt was ons schitterende concert onder de stralende zon op het drukbezochte Pompplein in Egmond aan Zee.

Ons Heldenconcert op 4 juni, voor een volle zaal in het Dorpshuis, was een groot succes. Ook ons sfeervolle avondconcert op het terras van het Dorpshuis bij zonsondergang blijft ons bij.

Nu leggen we de laatste hand aan de apotheose van ons jubileumjaar: het galaconcert op 10 december. Dit unieke evenement zal worden opgeluisterd door niemand minder dan Cor Bakker, de beroemde pianist en componist, bekend van radio en televisie.

Verwacht een prachtige middag vol schitterende muziek. We zullen samen met Cor Bakker bekende nummers als “A Night Like This” en “The Pianoman” spelen. Daarnaast brengen we een selectie van de mooiste stukken uit de musical “Hair,” evenals meesterwerken zoals “Antarctica” van Carl Wittrock, “Overture to a New Age” van Jan de Haan, en “Hobbits” uit “Lord of the Rings” van Johan de Meij.

Kortom, dit wordt een bruisend muzikaal festijn dat je niet mag missen! Zorg ervoor dat je snel via onderstaande button je kaarten bestelt, want vol is echt vol!

Gerelateerde berichten