Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Sinterklaas in Zwanenburg & Halfweg

Zwanenburgerdijk | Muzicool & eensgezindheid
Z

ZWANENBURG – Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van jewelste op de Zwanenburgerdijk in Zwanenburg. Vele honderden kinderen stonden te wachten op de aankomst van Sinterklaas. Om half twaalf ging de brug open en werd de boot met Sinterklaas en vele zwarte Pieten muzikaal verwelkomd door Muziekvereniging Eensgezindheid & MuziCool o.l.v. Rob van der Sterren Na voet aan wal gezet te hebben werd Sinterklaas verwelkomd door burgemeester Marianne Schuurmans. Na een korte woordenwisseling overhandigde Sinterklaas een heerlijke fles Spaanse wijn aan de burgermoeder, waarna men afscheid van elkaar nam. Vervolgens begaf Sinterklaas zich tussen de in spanning wachtende kinderen om ze één voor één de hand te schudden en een familiefotootje te maken.

Sinterklaasintocht Zwanenburg Halfweg

RONDRIT

In een mooie cabrio met daarachter de bekende oude brandweerauto volgde tenslotte een kleine rondtoer door Halfweg en Zwanenburg met een korte stop bij de Osdorper, Albert Heijn en groentehandel Lücke. In Cultureel centrum De Olm werd een gratis kindervoorstelling gegeven door clown Peter Vogel en de grote zaal van De Olm zat helemaal afgeladen vol met kinderen en hun ouders. Halverwege de voorstelling mengde de Sint en zijn pieten zich onder de kinderen en konden zij met Sint Nicolaas en zwarte Piet op de foto. Na afloop van de voorstelling kregen ze ook nog een leuke verrassing mee naar huis.

SPONSOREN

Al met al weer een geslaagde aankomst van de goedheiligman, die mede mogelijk werd gemaakt door AHeijn Zwanenburg, v.d.Valk Transport, Dave de Bruin verkeersservice, Klaas de Vries verkeersleiders, Peter Vogel Magic, Marktkramen.nl, Roetman banketbakkerij. Enjoy, Regio Makelaars, Buy by Anne, Pluk n Bloom, Scratch, Nuis, Saskia’s dierenpaleis, Osdorper, D4 Your Hair, Poelsma, van Oeveren, In Florentes, Lücke , Claudia’s brood en banket, Tina’s traiteur, Reus Wielersport, Henny Witte Auto’s, Haverhals, Haarmode Wave, Filmclub Zwanenburg, Marcella Cremer, Primera, IJzerhandel Baltus, Bune en Roosendaal, Ilsa ondermode, Saffier, Apotheek de Ringvaart, Snackbar Halfweg, PC Depot, Poelgeest kappers, Nassau kappers, Restaurant het Zwaantje, Broodjes Express, drukkerij Koopmans, Autobedrijf Heijne, Van Denderen, Joma, Constance Visagie, Oos Kesbeke en Yentl Cars

En uiteraard niet te vergeten de grote groep vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen. Bedankt namens alle kinderen in Zwanenburg en Halfweg!!