Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Buitenconcert Informatieboederij Zorgvrij

Midden in recreatiegebied Spaarnwoude bij Velsen-Zuid ligt informatieboerderij Zorgvrij. Hier kun je koeien aaien maar ook melk tappen, kaas maken en ravotten in de speeltuin. Daarnaast kan je er een krantje lezen in het pannenkoekenrestaurant én vind je het informatiecentrum van recreatiegebied Spaarnwoude!

Samengevat een plek met de bedoeling om even heerlijk met elkaar te genieten.

Muziekvereniging Eensgezindheid zal in samenwerking met de  WesterHarmonie & MuziCool hier een gezellig en vrolijk buitenconcert geven ter afsluiting van het muzikale seizoen 2018/2019

Wat de orkesten in elkaar herkennen? Ze spelen onder leiding van dezelfde dirigent, Rob van der Sterren, en komen van oorsprong voort uit dezelfde traditie van de personeelsorkesten van een suikerfabriek. Namelijk de Wester uit de Amsterdamse Wester Suikerraffinaderij en Muziekvereniging Eensgezindheid uit de voormalige CSM Suikerfabriek.

Jong en oud kunnen hier zien en ervaren wat het leven op een biologisch melkveebedrijf inhoudt. De toegang is gratis en bijna altijd zijn er kalfjes, geiten, kippen, varkens en konijnen te zien.

Ook voor een kopje koffie of een verse pannenkoek zit je hier goed. Op het terrein van Zorgvrij ligt pannenkoekenrestaurant Onder de Platanen. Vanaf het grote, zonnige terras heb je goed zicht op de speeltuin.

Kortom, kom langs en geniet van Zorgvrij en luister naar ons vrolijk buitenconcert!

We zien u graag!

Datum

30 jun 2019
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

€ 00,00
Informatieboerderij Zorgvrij

Locatie

Informatieboerderij Zorgvrij
Genieweg 50, Velsen-Zuid

Organisator

Muziekvereniging Eensgezindheid
Email
info@eensgezindheid-halfweg.nl