Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Kerstconcert 2022 | UITVERKOCHT

Op zondag 18 december 2022 verzorgen onze Muziekvereniging Eensgezindheid uit Halfweg en de WesterHarmonie uit Amsterdam een gezamenlijk kerstconcert. Ook opleidingsorkest MuziCool laat van zich horen. Wie nog niet in het Dorpshuis Zwanenburg Halfweg is geweest, krijgt op deze zondagmiddag de gelegenheid om het prachtige nieuwe gebouw te bewonderen.

Het publiek kan gaan genieten van een gevarieerd programma met o.a. het verstilde Intermezzo Sinfonico uit de opera Cavalleria Rusticana van Mascagni, het verhalende Noah’s Ark van de Belgische componist Ben Appermont en bekende filmmuziek van de in 2020 overleden componist Ennio Morricone. Uiteraard is er zo vlak voor Kerst ook sfeervolle kerstmuziek en wordt een vrolijke Engelse Christmas-medley gespeeld.

Het belooft een heerlijke middag te worden, en dat mag ook wel want het is het eerste kerstconcert dat Muziekvereniging Eensgezindheid na meer dan 2 jaar geeft. Het laatste optreden was een spetterend Voorjaarsconcert op 12 mei 2022, Nu, een half jaar later, is ons orkest terug en mogen onze muzikanten optreden in het prachtige nieuwe Dorpshuis!

Beide muziekverenigingen zijn ondanks hun hoge leeftijd van meer dan 100 jaar, nog springlevend. De orkesten hebben veel gemeen. Zo komen ze allebei voort uit de personeelsverenigingen van de plaatselijke suikerfabrieken, en tegenwoordig staan ze onder de bezielende leiding van één en dezelfde jonge dirigent: Rob van der Sterren. Op de bok bij het opleidingsorkest MuziCool staat dirigent Isis Kleef.

Komt u ook luisteren?

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Datum

18 dec 2022
Verlopen!

Kosten

€8.50
Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Locatie

Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg
Dennenlaan 133, 1161 CN Zwanenburg, Noord-Holland
Website
https://www.dorpshuiszwanenburghalfweg.nl/

Organisator

Muziekvereniging Eensgezindheid
Email
info@eensgezindheid-halfweg.nl