Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Voorjaarsconcert “Helden”

Kom genieten van het eerste concert van het jaar, het “Heldenconcert” op zondag 4 juni 2023! Dit concert staat in het teken van verschillende helden uit de filmwereld, sportwereld en stripwereld. Het belooft een mooie middag te worden waarbij u kunt genieten van de mooiste muziekstukken die bij deze helden horen.

Laat u meevoeren op de klanken van de James Bond themamuziek, beleef het verhaal van de Soldaat van Oranje opnieuw en voel de adrenaline van de Formule 1 racers. Maar ook brandweerhelden en striphelden zoals The Flintstones zullen de revue passeren.

Het concert wordt georganiseerd in ons dorpshuis en er is een uitgebreid programma samengesteld met bijpassende beelden . De muziek wordt uitgevoerd door de Harmonie en hetopleidingsorkest MuziCool

Kaarten voor dit unieke evenement zijn nu beschikbaar en kunnen eenvoudig via onze website worden besteld. Mis deze kans niet om samen met ons te genieten van de helden uit onze favoriete films, sporten en strips. We zien u graag op zondag 4 juni 2023!

KAARTEN BESTELLEN

Datum

04 jun 2023
Verlopen!

Tijd

14:30 - 16:30

Kosten

€8.50
Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Locatie

Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg
Dennenlaan 133, 1161 CN Zwanenburg, Noord-Holland
Website
https://www.dorpshuiszwanenburghalfweg.nl/

Organisator

Muziekvereniging Eensgezindheid
Email
info@eensgezindheid-halfweg.nl