19th Ave New York, NY 95822, USA

Winterconcert 2022 | GEANNULEERD

** GEANNULEERD**

 

Op zondag 20 februari 2022 verzorgen onze Muziekvereniging Eensgezindheid uit Halfweg en de WesterHarmonie uit Amsterdam een gezamenlijk winterconcert. Ook opleidingsorkest MuziCool laat van zich horen. Wie nog niet in het Dorpshuis Zwanenburg Halfweg is geweest, krijgt op deze zondagmiddag de gelegenheid om het prachtige nieuwe gebouw te bewonderen.

Het publiek kan gaan genieten van een gevarieerd programma met o.a. het verstilde Intermezzo Sinfonico uit de opera Cavalleria Rusticana van Mascagni, het verhalende Noah’s Ark van de Belgische componist Ben Appermont en bekende filmmuziek van de in 2020 overleden componist Ennio Morricone. Uiteraard is er zo vlak voor Kerst ook sfeervolle kerstmuziek en wordt een vrolijke Engelse Christmas-medley gespeeld.

Het belooft een heerlijke middag te worden, en dat mag ook wel want het is het eerste concert dat Muziekvereniging Eensgezindheid na meer dan 2 jaar geeft. Het laatste optreden was een spetterend Nieuwjaarsconcert op 5 januari 2020, een van de laatste activiteiten in cultureel centrum “De Olm”, dat kort daarna definitief zijn deuren sloot. En toen werd het door de coronacrisis echt stil. Nu, bijna twee jaar later, is ons orkest terug en mogen onze muzikanten optreden in het prachtige nieuwe Dorpshuis!

Beide muziekverenigingen zijn ondanks hun hoge leeftijd van meer dan 100 jaar, nog springlevend. De orkesten hebben veel gemeen. Zo komen ze allebei voort uit de personeelsverenigingen van de plaatselijke suikerfabrieken, en tegenwoordig staan ze onder de bezielende leiding van één en dezelfde jonge dirigent: Rob van der Sterren. Op de bok bij het opleidingsorkest MuziCool staat dirigent Isis Kleef.

Komt u ook luisteren?

RESERVEER HIER UW KAARTEN!

Datum

20 feb 2022
Expired!
Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Locatie

Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg
Dennenlaan 133, 1161 CN Zwanenburg, Noord-Holland
Website
https://www.dorpshuiszwanenburghalfweg.nl/

Organisator

Muziekvereniging Eensgezindheid
Email
info@eensgezindheid-halfweg.nl