Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
noot voor noot
samen in harmonie
Word Lid van Muziekvereniging Eensgezindheid Halfweg!

Bij Muziekvereniging Eensgezindheid zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde muzikanten die graag deel willen uitmaken van ons harmonieorkest. Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint met spelen, bij ons ben je van harte welkom!

Als lid van Eensgezindheid Halfweg krijg je de kans om deel uit te maken van een gezellige en dynamische muziekfamilie. Ons repertoire is gevarieerd en we streven ernaar om zowel traditionele als moderne muziekstukken te spelen. Bovendien bieden we regelmatig optredens en concerten aan, waarbij we ons enthousiasme en talent kunnen delen met ons publiek.

Of je nu een instrument bespeelt dat past bij een harmonieorkest zoals klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, euphonium, tuba, slagwerk of een ander instrument, we verwelkomen iedereen met open armen. Zelfs als je al een tijdje niet hebt gespeeld, moedigen we je aan om weer op te pakken waar je gebleven was.

Kom en doe mee met onze wekelijkse repetities op dinsdagavond in ons clubgebouw. Hier heb je de mogelijkheid om nieuwe muziek te leren, te oefenen met gelijkgestemde muzikanten en deel te nemen aan een gemeenschap van muzikale passie.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van Muziekvereniging Eensgezindheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een gratis proefrepetitie bij te wonen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen muziek te maken!