Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Ontdek
MuziCool
dé bruisende muzikale broedplaats van Eensgezindheid

Ontdek de magie van MuziCool, het opleidingsorkest van Muziekvereniging Eensgezindheid. Hoewel onze vereniging al 115 jaar bestaat, bruist deze nog altijd van energie. De groeiende stroom van kinderen alsook volwassenen die een instrument willen leren bespelen, samen met anderen, is hiervan het levendige bewijs.

Onder de bezielende leiding van dirigente Isis Kleef en veelzijdig muzikaal talent Jolanda Picavet, komen de leden van MuziCool elke week samen om een uur lang prachtige muziek te maken. Ze spelen coole stukken die jongeren evenals ouderen aanspreken, zoals ‘Ladada’ en ‘Dance Monkey’. En met succes! Al met al is het bewonderenswaardig hoe snel deze groep samenspelen onder de knie krijgt en voorts tot verrassende resultaten komt.

BLADMUZIEK

De bladmuziek is uiteraard aangepast aan het niveau van de muzikanten, met eenvoudige partijen voor beginners en meer uitdagende partijen voor de gevorderden. Soms geven de leden een mini-concert voor familie en vrienden in ons eigen clubhuis, terwijl ze op andere momenten optreden samen met het grote harmonieorkest, bijvoorbeeld in het Dorpshuis in Zwanenburg, waar meer dan 150 enthousiaste mensen genieten van de muziek. Het is een prachtig geluid, en zowel de jonge als de ervaren muzikanten zijn trots op hun resultaten. En laten we in het bijzonder de fans niet vergeten!

LIJKT JOU DIT OOK WEL WAT?

Kom dan gerust eens langs tijdens een repetitie om te kijken en te luisteren. Wie weet… zet jij binnenkort ook de eerste stappen op het magische muzikale pad van MuziCool

Contact:              info@eensgezindheid-halfweg.nl

Locatie:                Clubhuis aan de Kanaalweg 58 te Halfweg.

Repetities:          Dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

Instrumenten:   Alle instrumenten zijn welkom, van bokfluit tot cello, van trompet tot keyboard. Dit kan een eigen instrument zijn of in bruikleen van de vereniging.

Contributie:       EUR 13,- per maand;  eerste maand gratis.

Mogelijkheid individuele lessen:
Het is mogelijk individuele muzieklessen te volgen met aanzienlijke korting bij C. in Hoofddorp.
Dit geldt overigens alleen voor instrumenten die horen bij een harmonie. Uiteraard kijken we samen ook naar alternatieven.

Interesse?
Als je nog niet zeker weet wat je wilt spelen, kun je ook eerst een tijdje komen spelen op bijvoorbeeld een percussie-instrument; je kunt dan rustig kijken welk instrument je voorkeur heeft. Uitproberen van verschillende instrumenten is sowieso mogelijk.